Auction Closed
  • liveNovember 28, 2015 6:00 PM EST
  • South Yarmouth, MA, US

Thanksgiving Weekend Antiques & Arts Auction

253 lots

19TH C. PARIS BISQUE PORCEL... image

81: 19TH C. PARIS BISQUE PORCELAIN VASE

Estimate: $125 - $250
Passed
G. HERVOIL GILT BRONZE STAT... image

82: G. HERVOIL GILT BRONZE STATUE OF A MAN

Estimate: $120 - $240
Sold:$120
EARLY PADFOOT DROPLEAF TABLE image

84: EARLY PADFOOT DROPLEAF TABLE

Estimate: $150 - $300
Sold:$225
LARGE REPOUSSE STERLING SIL... image

85: LARGE REPOUSSE STERLING SILVER FOOTED BOWL

Estimate: $700 - $1,000
Sold:$700
GORHAM 'STRASBOURG' STERLIN... image

86: GORHAM 'STRASBOURG' STERLING SILVER FLATWARE SET

Estimate: $1,200 - $1,800
Sold:$1,000
OVAL HAND HAMMERED STERLING... image

87: OVAL HAND HAMMERED STERLING SILVER TRAY

Estimate: $500 - $800
Sold:$475
ENGLISH SILVER BASKET BY WI... image

88: ENGLISH SILVER BASKET BY WILLIAM GOUGH

Estimate: $125 - $250
Sold:$250
ANTIQUE CHINESE CARVED BROOCH image

91: ANTIQUE CHINESE CARVED BROOCH

Estimate: $300 - $700
Sold:$400
EUGENE BERNOUD BRONZE STATU... image

94: EUGENE BERNOUD BRONZE STATUE OF A HARP PLAYER

Estimate: $800 - $1,600
Sold:$1,400
PAIR OF IMPRESSIVE PARIS PO... image

98: PAIR OF IMPRESSIVE PARIS PORCELAIN 19" VASES

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$2,000