Auction Closed
  • liveNovember 28, 2015 6:00 PM EST
  • South Yarmouth, MA, US

Thanksgiving Weekend Antiques & Arts Auction

253 lots

PERSIAN AREA RUG image

241: PERSIAN AREA RUG

Estimate: $200 - $400
Sold:$225
PERSIAN AREA RUG image

242: PERSIAN AREA RUG

Estimate: $300 - $600
Sold:$200
SAROUK AREA RUG image

243: SAROUK AREA RUG

Estimate: $200 - $400
Sold:$160
PERSIAN RUNNER image

244: PERSIAN RUNNER

Estimate: $250 - $500
Passed
HANDWOVEN ROOMSIZE HERIZ CA... image

245: HANDWOVEN ROOMSIZE HERIZ CARPET

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$250
CAUCASIAN AREA RUG, BLUE GR... image

246: CAUCASIAN AREA RUG, BLUE GROUND

Estimate: $250 - $500
Sold:$250
TURKOMAN SADDLE BAG image

247: TURKOMAN SADDLE BAG

Estimate: $150 - $300
Sold:$250
HANDWOVEN TURKOMAN AREA RUG image

248: HANDWOVEN TURKOMAN AREA RUG

Estimate: $150 - $300
Sold:$90
VERY FINE SINO TABRIZ ALL S... image

249: VERY FINE SINO TABRIZ ALL SILK RUG

Estimate: $300 - $600
Sold:$275
HANDWOVEN PERSIAN AREA RUG image

250: HANDWOVEN PERSIAN AREA RUG

Estimate: $200 - $400
Sold:$170
PERSIAN AREA RUG image

251: PERSIAN AREA RUG

Estimate: $250 - $500
Sold:$600
FINE PERSIAN AREA RUG - KAS... image

253: FINE PERSIAN AREA RUG - KASHAN?

Estimate: $350 - $700
Sold:$350