Auction Closed
  • liveNovember 28, 2015 6:00 PM EST
  • South Yarmouth, MA, US

Thanksgiving Weekend Antiques & Arts Auction

253 lots

DOULTON LAMBETH STONEWARE '... image

142: DOULTON LAMBETH STONEWARE 'CYCLING' JUG

Estimate: $400 - $800
Sold:$225
CHIPPENDALE SLANT LID MAPLE... image

144: CHIPPENDALE SLANT LID MAPLE DESK

Estimate: $250 - $500
Sold:$170
EARLY 19TH C. SCHOOLGIRL SA... image

145: EARLY 19TH C. SCHOOLGIRL SAMPLER

Estimate: $150 - $300
Sold:$110
JEROME HOWES OIL PAINTING image

146: JEROME HOWES OIL PAINTING

Estimate: $600 - $1,200
Sold:$750
JEROME HOWES CARVING OF A W... image

147: JEROME HOWES CARVING OF A WOOD DUCK

Estimate: $250 - $500
Sold:$300
LALIQUE 'PINSONS' PATTERN C... image

152: LALIQUE 'PINSONS' PATTERN CRYSTAL BOWL

Estimate: $175 - $350
Sold:$190
LALIQUE 'DAMPIERRE' CRYSTAL... image

153: LALIQUE 'DAMPIERRE' CRYSTAL VASE

Estimate: $150 - $300
Sold:$180
PAIR CHINESE GILT WOOD CARV... image

159: PAIR CHINESE GILT WOOD CARVED STATUES

Estimate: $250 - $500
Sold:$180