Auction Closed
  • liveNovember 28, 2015 6:00 PM EST
  • South Yarmouth, MA, US

Thanksgiving Weekend Antiques & Arts Auction

253 lots

PAIR OF MAPLE QUEEN ANNE YO... image

22: PAIR OF MAPLE QUEEN ANNE YOKE-BACK CHAIRS

Estimate: $200 - $400
Sold:$225
EMILE JUMEAU TYPE FRENCH FA... image

26: EMILE JUMEAU TYPE FRENCH FASHION DOLL

Estimate: $2,500 - $5,000
Sold:$2,200
TWO GERMAN BISQUE DOLLS image

27: TWO GERMAN BISQUE DOLLS

Estimate: $150 - $300
Sold:$550
THREE EARLY CHINA HEAD DOLLS image

28: THREE EARLY CHINA HEAD DOLLS

Estimate: $100 - $200
Sold:$130
EARLY TALL CASE CLOCK image

30: EARLY TALL CASE CLOCK

Estimate: $400 - $800
Sold:$350
TASHA TUDOR ORIGINAL WATERC... image

31: TASHA TUDOR ORIGINAL WATERCOLOR ILLUSTRATION

Estimate: $800 - $1,600
Sold:$2,200
E. MILLER & CO HANGING LIGH... image

37: E. MILLER & CO HANGING LIGHT FIXTURE

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
WILLIAM ALLEN WALL WATERCOL... image

38: WILLIAM ALLEN WALL WATERCOLOR AND GOUACHE

Estimate: $300 - $600
Sold:$150