Auction Closed
  • liveJune 24, 2017 1:00 PM EDT
  • South Yarmouth, MA, US

Important Pre-Code Movie Lobby Card Auction

133 lots

SEVEN RIGHT OF WAY LOBBY CARDS image

92: SEVEN RIGHT OF WAY LOBBY CARDS

Estimate: $100 - $200
Sold:$90
FOUR - SEVEN KEYS TO BALDPA... image

93: FOUR - SEVEN KEYS TO BALDPATE LOBBY CARDS

Estimate: $200 - $400
Sold:$140
TWO SPEAKEASY LOBBY CARDS, ... image

95: TWO SPEAKEASY LOBBY CARDS, FOX 1929

Estimate: $80 - $160
Sold:$110
LOT OF 14 PRECODE MOVIE LOB... image

96: LOT OF 14 PRECODE MOVIE LOBBY CARDS

Estimate: $80 - $160
Sold:$50
LOT OF 8 PRECODE MOVIE LOBB... image

97: LOT OF 8 PRECODE MOVIE LOBBY CARDS

Estimate: $80 - $160
Sold:$100
LOT OF 7 PRECODE MOVIE LOBB... image

98: LOT OF 7 PRECODE MOVIE LOBBY CARDS

Estimate: $150 - $300
Sold:$80
LOT OF 10 PRECODE MOVIE LOB... image

101: LOT OF 10 PRECODE MOVIE LOBBY CARDS

Estimate: $100 - $200
Sold:$120
LOT OF 12 PRECODE MOVIE LOB... image

101A: LOT OF 12 PRECODE MOVIE LOBBY CARDS

Estimate: $100 - $200
Sold:$180
TWO HALLELUJAH! LOBBY CARDS... image

102: TWO HALLELUJAH! LOBBY CARDS - MGM 1929

Estimate: $600 - $1,200
Sold:$1,600
HALLELUJAH! LOBBY TITLE CAR... image

103: HALLELUJAH! LOBBY TITLE CARD MGM 1929

Estimate: $1,000 - $2,000
Sold:$1,800
LOT OF 16 PRECODE MOVIE LOB... image

107: LOT OF 16 PRECODE MOVIE LOBBY CARDS

Estimate: $100 - $200
Sold:$225
LOT OF 6 PRECODE MOVIE LOBB... image

108: LOT OF 6 PRECODE MOVIE LOBBY CARDS

Estimate: $80 - $160
Sold:$40
LOT OF 9 PRECODE MOVIE LOBB... image

109: LOT OF 9 PRECODE MOVIE LOBBY CARDS

Estimate: $60 - $120
Passed