Auction Closed
  • liveJune 24, 2017 1:00 PM EDT
  • South Yarmouth, MA, US

Important Pre-Code Movie Lobby Card Auction

133 lots

THE PERFECT ALIBI LOBBY CAR... image

38: THE PERFECT ALIBI LOBBY CARD SET 1930

Estimate: $125 - $250
Sold:$70
THE NIGHT NURSE LOBBY CARD ... image

39: THE NIGHT NURSE LOBBY CARD SET WARNER BROS 1931

Estimate: $1,000 - $2,000
Sold:$4,200
TWO BROADWAY LOBBY CARDS - ... image

46: TWO BROADWAY LOBBY CARDS - UNIVERSAL 1929

Estimate: $300 - $600
Sold:$350
LOT OF 7 MUSICAL LOBBY CARDS image

48: LOT OF 7 MUSICAL LOBBY CARDS

Estimate: $100 - $200
Sold:$225
LOT OF 9 PRECODE MOVIE LOBB... image

49: LOT OF 9 PRECODE MOVIE LOBBY CARDS

Estimate: $80 - $160
Sold:$150
LOT OF 8 PRECODE MOVIE LOBB... image

50: LOT OF 8 PRECODE MOVIE LOBBY CARDS

Estimate: $125 - $250
Sold:$650
LOT OF 5 PRECODE MOVIE LOBB... image

51: LOT OF 5 PRECODE MOVIE LOBBY CARDS

Estimate: $80 - $160
Sold:$110
BAD SISTER LOBBY CARD - HUM... image

52: BAD SISTER LOBBY CARD - HUMPHREY BOGART

Estimate: $200 - $400
Sold:$1,600
THE MALTESE FALCON LOBBY CA... image

55: THE MALTESE FALCON LOBBY CARD WARNER BROS. 1931

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$3,900