Auction Closed
  • liveJune 24, 2017 1:00 PM EDT
  • South Yarmouth, MA, US

Important Pre-Code Movie Lobby Card Auction

133 lots

CITY LIGHTS LOBBY CARD - CH... image

80: CITY LIGHTS LOBBY CARD - CHARLIE CHAPLIN

Estimate: $300 - $600
Sold:$475
CITY LIGHTS - CHARLIE CHAPL... image

81: CITY LIGHTS - CHARLIE CHAPLIN - BOXING SCENE

Estimate: $1,000 - $2,000
Sold:$500
SHOWBOAT LOBBY CARD - UNIVE... image

82: SHOWBOAT LOBBY CARD - UNIVERSAL 1929

Estimate: $100 - $200
Sold:$80
THE BROADWAY MELODY LOBBY T... image

84: THE BROADWAY MELODY LOBBY TITLE CARD MGM 1929

Estimate: $1,500 - $3,000
Sold:$1,100
THE BROADWAY MELODY LOBBY C... image

85: THE BROADWAY MELODY LOBBY CARD MGM 1929

Estimate: $800 - $1,600
Sold:$300
THE BROADWAY MELODY LOBBY C... image

86: THE BROADWAY MELODY LOBBY CARD MGM 1929

Estimate: $400 - $800
Sold:$375
THE BROADWAY MELODY LOBBY C... image

87: THE BROADWAY MELODY LOBBY CARD MGM 1929

Estimate: $400 - $800
Sold:$325
THE BROADWAY MELODY LOBBY C... image

88: THE BROADWAY MELODY LOBBY CARD MGM 1929

Estimate: $400 - $800
Sold:$375
LOT OF 8 PRECODE MOVIE LOBB... image

89: LOT OF 8 PRECODE MOVIE LOBBY CARDS

Estimate: $125 - $250
Sold:$300
LOT OF 6 PRECODE MOVIE LOBB... image

90: LOT OF 6 PRECODE MOVIE LOBBY CARDS

Estimate: $150 - $300
Sold:$140