Auction Closed
  • liveJune 24, 2017 1:00 PM EDT
  • South Yarmouth, MA, US

Important Pre-Code Movie Lobby Card Auction

133 lots

THE MALTESE FALCON LOBBY CA... image

56: THE MALTESE FALCON LOBBY CARD WARNER BROS. 1931

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$2,700
THE MALTESE FALCON LOBBY CA... image

57: THE MALTESE FALCON LOBBY CARD WARNER BROS. 1931

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$4,500
THE MALTESE FALCON LOBBY CA... image

58: THE MALTESE FALCON LOBBY CARD WARNER BROS. 1931

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$1,700
THE MALTESE FALCON LOBBY CA... image

59: THE MALTESE FALCON LOBBY CARD WARNER BROS. 1931

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$1,600
THE MALTESE FALCON LOBBY CA... image

60: THE MALTESE FALCON LOBBY CARD WARNER BROS. 1931

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$3,400
THE MALTESE FALCON LOBBY CA... image

61: THE MALTESE FALCON LOBBY CARD WARNER BROS. 1931

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$8,250
THE MALTESE FALCON LOBBY CA... image

62: THE MALTESE FALCON LOBBY CARD WARNER BROS 1931

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$2,600
THE LAWLESS WOMAN LOBBY CAR... image

64: THE LAWLESS WOMAN LOBBY CARD SET

Estimate: $200 - $400
Sold:$90
FOUR ONE STOLEN NIGHT LOBBY... image

67: FOUR ONE STOLEN NIGHT LOBBY CARDS

Estimate: $150 - $300
Sold:$80
LOT OF 12 PRECODE MOVIE LOB... image

69: LOT OF 12 PRECODE MOVIE LOBBY CARDS

Estimate: $80 - $160
Sold:$180
LOT OF 7 MOVIE LOBBY CARDS image

70: LOT OF 7 MOVIE LOBBY CARDS

Estimate: $125 - $250
Sold:$110
LOT OF 5 PRECODE MOVIE LOBB... image

71: LOT OF 5 PRECODE MOVIE LOBBY CARDS

Estimate: $80 - $160
Sold:$40