Auction Closed
  • liveSeptember 23, 2017 6:00 PM EDT
  • South Yarmouth, MA, US

Antiques & Estate Treasures Auction

221 lots

MURANO ART GLASS CENTERPIEC... image

89: MURANO ART GLASS CENTERPIECE OF DOVES

Estimate: $200 - $500
Sold:$300
BRONZE SHIP'S BELL 12" DIAM... image

90: BRONZE SHIP'S BELL 12" DIAMETER

Estimate: $200 - $400
Sold:$170
T. WALKER'S PATENTED SHIP'S... image

92: T. WALKER'S PATENTED SHIP'S TAFFRAIL LOG

Estimate: $250 - $500
Sold:$170
RARE R.M.S. QUEEN MARY CERE... image

93: RARE R.M.S. QUEEN MARY CEREMONIAL LIFE RING

Estimate: $800 - $1,600
Sold:$950
SMITH'S ASTRAL NAUTICAL SHI... image

94: SMITH'S ASTRAL NAUTICAL SHIP'S CLOCK

Estimate: $200 - $400
Sold:$180
JEROME HOWES PAINTING OF A ... image

97: JEROME HOWES PAINTING OF A SAILING YACHT

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$550
BRASS HILT NAVALCUTLASS AND... image

98: BRASS HILT NAVALCUTLASS AND SCABBARD

Estimate: $150 - $300
Sold:$140
FRANK LINCOLN PAINTING OF A... image

98A: FRANK LINCOLN PAINTING OF A YACHT AT SEA

Estimate: $125 - $250
Sold:$110
TWO SHIP'S LANTERNS image

99: TWO SHIP'S LANTERNS

Estimate: $125 - $250
Sold:$130
BRASS COMBINATION LAUNCH MA... image

100A: BRASS COMBINATION LAUNCH MARINE LANTERN

Estimate: $150 - $300
Sold:$225
MAHOGANY BRASS BOUND LAP DESK image

101: MAHOGANY BRASS BOUND LAP DESK

Estimate: $175 - $350
Sold:$250
KAMMER & REINHARDT #101 DOLL image

105: KAMMER & REINHARDT #101 DOLL

Estimate: $400 - $800
Sold:$800
KESTNER ALL BISQUE DOLL #150 image

106: KESTNER ALL BISQUE DOLL #150

Estimate: $150 - $300
Sold:$120
KESTNER ALL BISQUE DOLL #130 image

107: KESTNER ALL BISQUE DOLL #130

Estimate: $100 - $200
Sold:$110