Auction Closed
  • liveSeptember 23, 2017 6:00 PM EDT
  • South Yarmouth, MA, US

Antiques & Estate Treasures Auction

221 lots

GRADUATED BALTIC AMBER CHUN... image

126: GRADUATED BALTIC AMBER CHUNK NECKLACE

Estimate: $150 - $300
Sold:$120
SHERATON MAHOGANY DROP LEAF... image

131A: SHERATON MAHOGANY DROP LEAF TABLE

Estimate: $150 - $300
Sold:$70
MINIATURE WATERCOLOR PORTRA... image

132: MINIATURE WATERCOLOR PORTRAIT ON IVORY

Estimate: $200 - $400
Sold:$150
MINIATURE WATERCOLOR PORTRA... image

133: MINIATURE WATERCOLOR PORTRAIT ON IVORY

Estimate: $200 - $400
Sold:$150
WILLIAM HISLOP MAHOGANY CAS... image

134: WILLIAM HISLOP MAHOGANY CASED TALL CLOCK

Estimate: $400 - $800
Sold:$850
CHINESE EXPORT NANKING TUREEN image

135: CHINESE EXPORT NANKING TUREEN

Estimate: $300 - $600
Sold:$500
CHINESE EXPORT POLYCHROME G... image

137: CHINESE EXPORT POLYCHROME GINGER JAR

Estimate: $100 - $200
Sold:$150
PAIR CHINESE CANTON FAMILLE... image

138: PAIR CHINESE CANTON FAMILLE ROSE BOUGH VASES

Estimate: $1,500 - $3,000
Sold:$2,300
CHINESE NANKING PORCELAIN O... image

139: CHINESE NANKING PORCELAIN OVAL PLATTER

Estimate: $80 - $160
Sold:$225
CHINESE BRONZE CLOISONNE BR... image

140: CHINESE BRONZE CLOISONNE BRUSH POT

Estimate: $1,000 - $3,000
Sold:$3,300