Auction Closed
  • liveSeptember 23, 2017 6:00 PM EDT
  • South Yarmouth, MA, US

Antiques & Estate Treasures Auction

221 lots

SIX GORHAM STERLING SILVER ... image

154: SIX GORHAM STERLING SILVER KNIVES

Estimate: $200 - $400
Sold:$600
JEROME HOWES PAINTING OF TH... image

156: JEROME HOWES PAINTING OF THE RAINBOW FLEET

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$800
LARGE RAAK 'FUGA' SPACE AGE... image

159: LARGE RAAK 'FUGA' SPACE AGE WALL SCONCE

Estimate: $175 - $300
Sold:$140
FERNAND LEGER 'LES DANSEUSE... image

160: FERNAND LEGER 'LES DANSEUSES' LITHOGRAPH

Estimate: $125 - $250
Sold:$140
MARC CHAGALL MOURLOT LITHOG... image

161: MARC CHAGALL MOURLOT LITHOGRAPH

Estimate: $200 - $400
Sold:$225
EDMOND SPENCE BIRCH WAVEFRO... image

162: EDMOND SPENCE BIRCH WAVEFRONT TALL CHEST

Estimate: $600 - $1,200
Sold:$375
PAIR EDMUND SPENCE WAVEFRON... image

163: PAIR EDMUND SPENCE WAVEFRONT LOW CHESTS

Estimate: $800 - $1,600
Sold:$1,900
SET OF 4 HARVEY PROBBER SID... image

166A: SET OF 4 HARVEY PROBBER SIDE CHAIRS

Estimate: $200 - $400
Sold:$300
JAN DE RUTH SKETCH OF A REC... image

167: JAN DE RUTH SKETCH OF A RECLINING NUDE

Estimate: $125 - $250
Sold:$50
FUMIO FUJITA WOODBLOCK PRINT image

168A: FUMIO FUJITA WOODBLOCK PRINT

Estimate: $60 - $160
Sold:$110
ERTE ENHANCED FASHION SERIG... image

170: ERTE ENHANCED FASHION SERIGRAPH

Estimate: $200 - $400
Sold:$250