Auction Closed
  • liveSeptember 23, 2017 6:00 PM EDT
  • South Yarmouth, MA, US

Antiques & Estate Treasures Auction

221 lots

14K YELLOW AND ROSE GOLD CL... image

52: 14K YELLOW AND ROSE GOLD CLAMPER BRACELET

Estimate: $600 - $1,000
Sold:$850
VICTORIAN WALNUT SEWING STAND image

56: VICTORIAN WALNUT SEWING STAND

Estimate: $200 - $400
Sold:$225
CARVED AND GIMBALLED SEWING... image

57: CARVED AND GIMBALLED SEWING BOX

Estimate: $125 - $250
Sold:$225
EARLY CARVED AND PAINTED WO... image

61: EARLY CARVED AND PAINTED WOOD SANTOS

Estimate: $125 - $250
Sold:$110
PETER HUNT FOLK DECORATED C... image

62: PETER HUNT FOLK DECORATED CHILD'S DESK

Estimate: $125 - $250
Sold:$130
PETER HUNT FOLK DECORATED F... image

62A: PETER HUNT FOLK DECORATED FOOTSTOOL

Estimate: $125 - $250
Sold:$100
WILLIAM R. DAVIS PAINTING -... image

63: WILLIAM R. DAVIS PAINTING -" BACK RIVER"

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$800
PETER HUNT FOLK DECORATED S... image

67: PETER HUNT FOLK DECORATED SAWBUCK TABLE

Estimate: $175 - $350
Sold:$120
SINO-TIBETAN PAINTED SILK T... image

68: SINO-TIBETAN PAINTED SILK THANGKA

Estimate: $175 - $350
Sold:$225
JAPANESE SHIMAZU SATSUMA PO... image

68A: JAPANESE SHIMAZU SATSUMA PORCELAIN VASE

Estimate: $150 - $300
Sold:$300