Auction Closed
  • liveSeptember 23, 2017 6:00 PM EDT
  • South Yarmouth, MA, US

Antiques & Estate Treasures Auction

221 lots

ROOKWOOD GLAZED POTTERY VASE image

37: ROOKWOOD GLAZED POTTERY VASE

Estimate: $60 - $120
Sold:$60
BRONZE BUST OF A MAN, SIGNE... image

37A: BRONZE BUST OF A MAN, SIGNED AND DATED

Estimate: $150 - $300
Sold:$300
MARGARETT SARGENT PAINTING ... image

38: MARGARETT SARGENT PAINTING OF A GIRL IN SCHOOL

Estimate: $1,000 - $2,000
Sold:$600
BROOKGREEN GARDEN BRONZE ME... image

39: BROOKGREEN GARDEN BRONZE MEDAL #1 1973

Estimate: $125 - $250
Sold:$110
WILLIAM C. EMERSON AUTUMN L... image

40: WILLIAM C. EMERSON AUTUMN LANDSCAPE PAINTING

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$325
STICKLEY V-BACK ROCKER #311... image

41: STICKLEY V-BACK ROCKER #311 1/2

Estimate: $250 - $500
Sold:$275
GORHAM STERLING SILVER TRUM... image

42: GORHAM STERLING SILVER TRUMPET VASE

Estimate: $200 - $400
Sold:$300
TWO TIFFANY STERLING SILVER... image

43: TWO TIFFANY STERLING SILVER LADLES

Estimate: $125 - $250
Sold:$130
TIFFANY "FANEUIL" STERLING ... image

46: TIFFANY "FANEUIL" STERLING SILVER FLATWARE SERVICE

Estimate: $1,000 - $1,800
Sold:$1,500
CENTENNIAL GEORGIAN STYLE B... image

48: CENTENNIAL GEORGIAN STYLE BREAKFRONT

Estimate: $700 - $1,000
Sold:$325
HOWARD KEYSTONE 14K GOLD PO... image

49: HOWARD KEYSTONE 14K GOLD POCKET WATCH

Estimate: $300 - $600
Sold:$475
WALTHAM COLONIAL 14K GOLD P... image

50: WALTHAM COLONIAL 14K GOLD POCKET WATCH

Estimate: $250 - $500
Sold:$400
LATE 19TH C. OIL PORTRAIT O... image

50A: LATE 19TH C. OIL PORTRAIT OF A WOMAN

Estimate: $150 - $250
Sold:$100
18K YELLOW GOLD DESIGNER LI... image

51: 18K YELLOW GOLD DESIGNER LINK NECKLACE

Estimate: $1,200 - $2,400
Sold:$1,700