Auction Closed
  • liveSeptember 23, 2017 6:00 PM EDT
  • South Yarmouth, MA, US

Antiques & Estate Treasures Auction

221 lots

SHAKER DOMETOP PAPER MACHE BOX image

19: SHAKER DOMETOP PAPER MACHE BOX

Estimate: $125 - $250
Sold:$325
LOT THREE SHAKER ITEMS image

20: LOT THREE SHAKER ITEMS

Estimate: $125 - $250
Sold:$130
MARTHA CAHOON PENCIL AND CR... image

22: MARTHA CAHOON PENCIL AND CRAYON DRAWING

Estimate: $250 - $500
Sold:$250
MARTHA CAHOON PENCIL AND CR... image

23: MARTHA CAHOON PENCIL AND CRAYON DRAWING

Estimate: $250 - $500
Sold:$275
19TH C. COPPER ARROW WEATHE... image

24: 19TH C. COPPER ARROW WEATHERVANE

Estimate: $350 - $700
Sold:$250
ENGLISH WALNUT BURL TEA CADDY image

26: ENGLISH WALNUT BURL TEA CADDY

Estimate: $100 - $200
Sold:$150
ENGLISH HANDSTITCHED SCHOOL... image

27: ENGLISH HANDSTITCHED SCHOOLGIRL SAMPLER

Estimate: $200 - $400
Sold:$300
GEORGE III WALNUT CASED LON... image

28A: GEORGE III WALNUT CASED LONG CLOCK

Estimate: $200 - $400
Sold:$550
LOWESTOFT PORCELAIN DEMITAS... image

31: LOWESTOFT PORCELAIN DEMITASSE SET

Estimate: $150 - $300
Sold:$250
ROOKWOOD BROWN GLAZE 5" VASE image

34: ROOKWOOD BROWN GLAZE 5" VASE

Estimate: $80 - $160
Sold:$90
ROOKWOOD GREEN GLAZE 7 1/2"... image

35: ROOKWOOD GREEN GLAZE 7 1/2" VASE

Estimate: $80 - $160
Sold:$160
L & J.G. STICKLEY OAK ARMCHAIR image

35A: L & J.G. STICKLEY OAK ARMCHAIR

Estimate: $200 - $400
Sold:$275
ROOKWOOD MATTE BLUE "DAISY"... image

36: ROOKWOOD MATTE BLUE "DAISY" VASE #2591

Estimate: $60 - $120
Sold:$190