Auction Closed
  • liveSeptember 23, 2017 6:00 PM EDT
  • South Yarmouth, MA, US

Antiques & Estate Treasures Auction

221 lots

PAINTED PINE DOCUMENT BOX image

2: PAINTED PINE DOCUMENT BOX

Estimate: $200 - $400
Sold:$250
OLD IRON "MAINE" TIMBER STAMP image

3: OLD IRON "MAINE" TIMBER STAMP

Estimate: $70 - $140
Sold:$80
EARLY WOOD AND GLASS CANDLE... image

4: EARLY WOOD AND GLASS CANDLE LANTERN

Estimate: $150 - $300
Sold:$180
CARVED MAHOGANY PAWFOOT CAN... image

5: CARVED MAHOGANY PAWFOOT CANDLE STAND

Estimate: $175 - $350
Sold:$200
JEROME HOWES PAINTING OF CA... image

6: JEROME HOWES PAINTING OF CATBOATS

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$500
HANDCRAFTED POND MODEL W/ 2... image

8: HANDCRAFTED POND MODEL W/ 26" HULL

Estimate: $150 - $300
Sold:$250
A.F. SYLVESTER PAINTING "NI... image

9: A.F. SYLVESTER PAINTING "NIGHT SAIL"

Estimate: $200 - $400
Sold:$120
BRONZE US NAVY SHIP'S BELL image

10: BRONZE US NAVY SHIP'S BELL

Estimate: $125 - $250
Sold:$300
HISTORY OF WITCHCRAFT AND S... image

16: HISTORY OF WITCHCRAFT AND SALEM VILLAGE

Estimate: $150 - $300
Sold:$375
TWO JOHN NEFF WATERCOLOR TO... image

17: TWO JOHN NEFF WATERCOLOR TOWNSCAPES

Estimate: $300 - $600
Sold:$60
J & P COATS FOUR DRAWER SPO... image

18: J & P COATS FOUR DRAWER SPOOL CHEST

Estimate: $200 - $400
Sold:$225