Auction Closed
  • liveNovember 28, 2015 6:00 PM EST
  • South Yarmouth, MA, US

Thanksgiving Weekend Antiques & Arts Auction

253 lots

CHIPPENDALE CURLY MAPLE SCR... image

1: CHIPPENDALE CURLY MAPLE SCROLLWORK MIRROR

Estimate: $120 - $240
Sold:$300
SHERATON CHERRY CHEST OF FO... image

2: SHERATON CHERRY CHEST OF FOUR DRAWERS

Estimate: $300 - $600
Sold:$275
19TH C. PAPER MACHE SNUFF BOX image

3: 19TH C. PAPER MACHE SNUFF BOX

Estimate: $60 - $120
Sold:$40
JEROME HOWES OIL PAINTING O... image

4: JEROME HOWES OIL PAINTING OF CLAMDIGGERS

Estimate: $350 - $700
Sold:$400
GIANT CLAM SHELL image

6: GIANT CLAM SHELL

Estimate: $300 - $600
Sold:$375
HANDCRAFTED SAILOR'S VALENTINE image

11: HANDCRAFTED SAILOR'S VALENTINE

Estimate: $250 - $500
Sold:$550
FINE 19TH C. SCRIMSHAWED WH... image

12: FINE 19TH C. SCRIMSHAWED WHALEBONE BUSK

Estimate: $400 - $800
Sold:$900
EARLY SPANISH FOOT RUSHSEAT... image

13: EARLY SPANISH FOOT RUSHSEAT SIDE CHAIR

Estimate: $100 - $200
Sold:$90
EARLY CARVED WALNUT ARTICUL... image

14: EARLY CARVED WALNUT ARTICULATED ARTIST'S MODEL

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$1,300
LATE 18TH C. SCHOOLGIRL SAM... image

16: LATE 18TH C. SCHOOLGIRL SAMPLER

Estimate: $175 - $350
Sold:$225
OIL PORTRAIT OF GEORGE BALF... image

17: OIL PORTRAIT OF GEORGE BALFOUR RITCHIE

Estimate: $100 - $200
Sold:$130