Auction Closed
  • liveJuly 18, 2020 1:00 PM EDT
  • South Yarmouth, MA, US

Summer Antiques & Treasures Auction

325 lots

AMERICAN BRILLIANT CUT CYLI... image

296: AMERICAN BRILLIANT CUT CYLINDER VASE

Estimate: $200 - $400
Sold:$250
IMPRESSIVE HEAVY FLARED MOU... image

297: IMPRESSIVE HEAVY FLARED MOUTH 14" VASE

Estimate: $150 - $300
Sold:$550
VERY LARGE BRILLIANT CUT JA... image

298: VERY LARGE BRILLIANT CUT JARDINERE

Estimate: $80 - $160
Sold:$40
A.B.P. PUNCH BOWL BASE, NO TOP image

301: A.B.P. PUNCH BOWL BASE, NO TOP

Estimate: $60 - $180
Sold:$40
HAWKES DRAPE & TASSEL TRUMP... image

302: HAWKES DRAPE & TASSEL TRUMPET VASE

Estimate: $60 - $120
Passed
RUSSIAN PATTERN FOLDED EDGE... image

303: RUSSIAN PATTERN FOLDED EDGE TRAY

Estimate: $120 - $240
Sold:$40
HAWKES 'GREEK KEY & FLUTES'... image

304: HAWKES 'GREEK KEY & FLUTES' OVAL TRAY

Estimate: $60 - $120
Sold:$90
T.B. CLARK GLASS CO. LOW BOWL image

311: T.B. CLARK GLASS CO. LOW BOWL

Estimate: $100 - $200
Sold:$50
SMALL COVERED CHEESE DISH image

312: SMALL COVERED CHEESE DISH

Estimate: $100 - $200
Sold:$50
HOPE GLASSWORKS 8" BOWL image

313: HOPE GLASSWORKS 8" BOWL

Estimate: $70 - $140
Sold:$30
T.B. CLARK CO. WATER PITCHER image

314: T.B. CLARK CO. WATER PITCHER

Estimate: $80 - $160
Sold:$40
H.P. SINCLAIRE PEDESTAL BOWL image

315: H.P. SINCLAIRE PEDESTAL BOWL

Estimate: $80 - $160
Passed