Auction Closed
  • liveJuly 18, 2020 1:00 PM EDT
  • South Yarmouth, MA, US

Summer Antiques & Treasures Auction

325 lots

SEMI-ANTIQUE PERSIAN BAHKTI... image

219: SEMI-ANTIQUE PERSIAN BAHKTIARI CARPET

Estimate: $200 - $400
Sold:$150
OLD CAUCASIAN SHIRVAN AREA RUG image

220: OLD CAUCASIAN SHIRVAN AREA RUG

Estimate: $175 - $350
Sold:$150
AFGHANI BELOUCH AREA RUG image

221: AFGHANI BELOUCH AREA RUG

Estimate: $200 - $400
Sold:$125
EARLY 20TH C. KILIM RUNNER image

222: EARLY 20TH C. KILIM RUNNER

Estimate: $120 - $240
Passed
OLD PERSIAN HAMADAN REGION ... image

223: OLD PERSIAN HAMADAN REGION AREA RUG

Estimate: $200 - $400
Sold:$450
PERSIAN KASHAN CARPET, EARL... image

225: PERSIAN KASHAN CARPET, EARLY 20TH C.

Estimate: $200 - $400
Sold:$500
PERSIAN SAROUK AREA RUG image

226: PERSIAN SAROUK AREA RUG

Estimate: $160 - $320
Sold:$300
FINE SINO-PERSIAN SILK SCAT... image

227: FINE SINO-PERSIAN SILK SCATTER RUG

Estimate: $120 - $240
Sold:$200
20TH C. AFGHANI 'WAR' RUG -... image

229: 20TH C. AFGHANI 'WAR' RUG - 3'9" X 6'4"

Estimate: $175 - $350
Sold:$200
19TH C. CHINESE CARVED HARD... image

231: 19TH C. CHINESE CARVED HARDWOOD STAND

Estimate: $200 - $400
Sold:$150
CHINESE CARVED AMBER PENDANT image

232: CHINESE CARVED AMBER PENDANT

Estimate: $100 - $500
Sold:$60
CHINESE BRONZE TRI-FOOTED V... image

233: CHINESE BRONZE TRI-FOOTED VASE OR CENSOR

Estimate: $200 - $600
Sold:$125
CHINESE CLOISONNE 6 PIECE S... image

234: CHINESE CLOISONNE 6 PIECE SMOKING SET

Estimate: $160 - $320
Sold:$200
LARGE ANTIQUE ASIAN APOTHEC... image

235: LARGE ANTIQUE ASIAN APOTHECARY CABINET

Estimate: $500 - $1,200
Sold:$675
SMALL CHINESE EXPORT CAMPHO... image

236: SMALL CHINESE EXPORT CAMPHOR WOOD TRUNK

Estimate: $120 - $240
Sold:$250