Auction Closed
  • liveJuly 18, 2020 1:00 PM EDT
  • South Yarmouth, MA, US

Summer Antiques & Treasures Auction

325 lots

THREE ARTIST-SIGNED INUIT S... image

196: THREE ARTIST-SIGNED INUIT STONE CARVINGS

Estimate: $150 - $300
Sold:$325
BEV DOOLITTLE ARTIST-SIGNED... image

200: BEV DOOLITTLE ARTIST-SIGNED LITHOGRAPH

Estimate: $120 - $240
Sold:$70
TWO PRE-COLUMBIAN CERAMIC O... image

203: TWO PRE-COLUMBIAN CERAMIC OLLA POTS

Estimate: $100 - $300
Sold:$80
VINTAGE TWO-SIDED ANTIQUE S... image

207: VINTAGE TWO-SIDED ANTIQUE SHOP SIGNBOARD

Estimate: $200 - $400
Sold:$325
WILLIAM FREDERICK PASKELL W... image

208: WILLIAM FREDERICK PASKELL WATERCOLOR

Estimate: $80 - $160
Sold:$150
COLLECTION OF OLD PROVINCET... image

209: COLLECTION OF OLD PROVINCETOWN POSTCARDS

Estimate: $200 - $500
Sold:$200
SIGNED GRAPHITE DRAWING OF ... image

210: SIGNED GRAPHITE DRAWING OF A TIGER

Estimate: $100 - $200
Sold:$125
GIL HODGES SIGNED 1950'S ER... image

212: GIL HODGES SIGNED 1950'S ERA BASEBALL

Estimate: $60 - $120
Sold:$125
TWO 1941 BOSTON BASEBALL PR... image

213: TWO 1941 BOSTON BASEBALL PROGRAMS

Estimate: $60 - $120
Sold:$100