Auction Closed
  • liveJanuary 11, 2020 6:00 PM EST
  • South Yarmouth, MA, US

Antiques, Arts & Modern Auction

245 lots

SET OF FOUR GEORGE III SILV... image

117: SET OF FOUR GEORGE III SILVER CANDLESTICKS

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$3,000
PAIR GEORGE IV SILVER DECAN... image

119: PAIR GEORGE IV SILVER DECANTER STANDS

Estimate: $300 - $600
Sold:$650
HAND CARVED RUNNING HORSE W... image

122: HAND CARVED RUNNING HORSE WEATHERVANE

Estimate: $150 - $450
Sold:$500
MINIATURE OVAL PAPER BAND BOX image

123: MINIATURE OVAL PAPER BAND BOX

Estimate: $125 - $250
Sold:$150
TOM NICHOLAS FRAMED OIL "SP... image

124: TOM NICHOLAS FRAMED OIL "SPRING LANDSCAPE, MAINE"

Estimate: $2,500 - $5,000
Sold:$1,600
LARGE GROUP OF MANOIL TOY L... image

126A: LARGE GROUP OF MANOIL TOY LEAD SOLDIERS

Estimate: $250 - $500
Sold:$900
EARLY GOTHIC CARVED EUROPEA... image

127: EARLY GOTHIC CARVED EUROPEAN CASSONE

Estimate: $250 - $500
Sold:$150
18K GOLD AMERICAN WALTHAM C... image

129: 18K GOLD AMERICAN WALTHAM CO. POCKET WATCH

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$1,300
WALTHAM 18 KT HUNTER'S CASE... image

130: WALTHAM 18 KT HUNTER'S CASE POCKET WATCH

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$1,300
ELGIN GENTLEMAN'S 14 KT GOL... image

131: ELGIN GENTLEMAN'S 14 KT GOLD POCKET WATCH

Estimate: $400 - $700
Sold:$1,100
LADIES 14K GOLD POCKET WATC... image

132: LADIES 14K GOLD POCKET WATCH BY WALTHAM

Estimate: $350 - $600
Sold:$425
C.1800 ENAMEL FACE KEY WIND... image

133: C.1800 ENAMEL FACE KEY WIND POCKET WATCH

Estimate: $150 - $350
Sold:$375